петък, юли 24, 2009

Shit Philosophy


Complex Shit © Paul McCarthy [http://is.gd/1JdqM]
Четейки Таня и wattie, не можах да не се сетя за това:

Един мъдрец, непросветлен от Дао и не непукист по природа, си вървял из гората, размишлявайки за Смисъла на Живота. Внезапно на пътечката се появило Страшното Черно Горско Говно…
– Мъдрецо, сега ще те изям!
И мъдрецът, непросветлен от Дао и не непукист по природа, се разплакал и избягал.
Извод: Ако се боиш от говното — не ходи в гората.

Един мъдрец, просветлен от Дао и не непукист по природа, си вървял из гората, размишлявайки за Смисъла на Живота. Внезапно на пътечката се появило Страшното Черно Горско Говно.– Мъдрецо, сега ще те изям!
Мъдрецът, просветлен от Дао и не непукист по природа, отговорил:
– Не, Страшно Черно Горско Говно, аз ще те изям!
Дълго спорили, но Мъдрецът, просветлен от Дао и не непукист по природа, се оказал по-силен от Страшното Черно Горско Говно. И го изял.
Извод: Доброто отново победи Злото, но победата има някакъв странен вкус.

Един мъдрец, не просветлен от Дао и непукист по природа, си вървял из гората, размишлявайки за Смисъла на Живота. Внезапно на пътечката се появило Страшното Черно Горско Говно.
– Мъдрецо, сега ще те изям!
Мъдрецът, непросветлен от Дао и непукист по природа, отговорил:
– Шибал съм те и теб, и шибаните ти родители в устата, пичкокурвенски чеп такъв!
И с шут с обувката изхвърлил Страшното Черно Горско Говно от пътечката. Пътечката се освободила, но силно замирисало на говно.
Извод: Не барай говното, докато не се е размирисало.

Един мъдрец, просветлен от Дао и непукист по природа, си вървял из гората, размишлявайки за Смисъла на Живота. Внезапно на пътечката се появило Страшното Черно Горско Говно.
– Мъдрецо, сега ще те изям!
Мъдрецът, просветлен от Дао и непукист по природа, не слизайки до нивото на разговори с всякви говна, си продължил по пътя. А Страшното Черно Горско Говно заплакало и завинаги избягало от Гората, защото обожавало беседите с мъдреци.
Извод: Когато размишляваш за Смисъла на Живота — не слизай до нивото на бъбрене с всякакви говна.

Бонус-трак от las@leprosorium:

Един мъдрец, просветлен от Дао и непукист по природа, вървял из гората, размишлявайки за Смисъла на Живота. Внезапно на пътечката се появило Страшното Черно Горско Говно.
– Мъдрецо, сега ще те изям!
Мъдрецът, просветлен от Дао и непукист по природа, си помислил - ами ако Страшното Черно Горско Говно успее да осъзнае дълбините на мъдростта на Дао и да постигне просветление? И затова тръгнали те през гората, разсъждавайки за Дао, и Говното се поразявало от разкрилата му се красота и съвършенство. Докато не се наложило да преминат през стар мост. Мостът рухнал, а мъдрецът, просветлен от Дао и непукист по природа, потънал. А говното изплувало.
Извод: Дори и да си три пъти просветлен, трябва да умееш да плуваш.

3 коментара :

Анонимен каза...

Хареса ми - благодаря, ще размишлявам върху него, вървейки по улицата, а не в гората.

Гледам, че онази мизерия с изхвърлянето на интернет експлорър се е оправила.

Довечера смятатам да се занимая с поста за джаджите.

Анонимен каза...

И да уточня, че при мен преди всичко става въпрос не за лайното, а за акта на срането и най-вече за избирането на място за сране и за това, което оставяш после.

Иначе говното не е най-страшното - от устата повече мърсотии излизат...

гъзът каза...

Да изплува, да...това се дължи на обемното му тегло. Но да изплува до брега --само ,ако течението го изхвърли, и не се е разтопило до тогава...Лайно.Освен за тор,за дуга свястна работа не става...ако обаче се сложи на правилното място.

Публикуване на коментар