понеделник, юни 29, 2009

Всичко, което сте искали да знаете за световното господство


Повелителят на вселената
В живота на практически всеки пълноценен мъж във века на разюздана бойна отровна еманципация болезнено се проявява въпросът за това. То вълнува и влече мъжа. Не му дава покой нощем, разсейва го по време на официални церемонии, изисква внимание към себе си даже по време на работния процес. Няма значение какво е било катализатор за възникването на въпроса. Може причината да е хормонален изблик, слънчеви бури, хулиганство в градския транспорт или двойка по физкултура. Но веднъж, намирайки се в задръстване, в чат, на съвещание, в блога си, на тържествен прием или в леглото, или на което и да е друго място на принудителна работа на празен ход на личната мозъчна активност, мъжът изведнъж ясно разбира, че не би било зле да стане Повелител на Вселената. И така, нашето кратко ръководство “Всичко, което сте искали да знаете за глобалното господство, но сте се страхували да попитате”.

В първата част на въпросното ръководство следва да помните, че пътят към глобалната доминация минава през упорит труд и постоянно усъвършенстване на вашите злодейски умения. Като начало си завъдете хлебарки и ги покорете. Ако не се справяте с хлебарките, въобще не се и захващайте със световно господство. Следващата стъпка би трябвало да бъде злодейско хоби. Колекционирането на части от телата на вашите врагове в сушен или спиртосан вид оставете на киноманиаците, Вие сте сериозен човек (засега все още човек), затова и хобито ви би трябвало да бъде сериозно, фундаментално, всяващо страх и трепет, примерно рязане на високоволтови кабели. Под напрежение, естествено. В краен случай върши работа и БГА "Балкан", АЕЦ "Козлодуй" и пенсиите, но това е за начинаещи.

На ново ниво ще ви изведе някоя незначителна пукнатинка във вашия имидж. Не е нужно тя да е с мащабите на Марианската падина, доста по-лесно е просто да имате физиологичен или психологически недостатък. Имайте предвид, че в устремилия се към световно господство човек (засега все още човек) задължително трябва да присъства малък недостатък (засега малък). Това може да бъдат тесни мустачки под носа, Тамерлановско накуцване или монголска националност. Неизменен злодейски атрибут е смешният акцент или идиотският произход, например от семейство на цирков клоун и непалска гърмяща змия. Ако сте решили да тръгнете по македонския път на постигане на световно господство, ще се наложи да започнете да се заглеждате по красиви мускулести особи от двата пола. Ако повече ви лежи на сърце Бонапартовият размах, подгответе за оглед търбух, дебели бедра, съмнителна полова принадлежност и болезнено отношение към шегите на тема ръст.

Има още една интересна рецепта за Повелител на Вселената от големия веселяк и познавач на това занимание Нерон. За целта не е нужно нищо особено - само да поддържате безразборни връзки с всички околни жени, мъже, приятели, приятели на приятелите, роднини, роднини на роднините, слуги, роби, телохранители и домашни животни. А също така със стопаните на домашните животни, телохранителите на стопаните на домашните животни, жените, приятелите, слугите и домашните животни на телохранителите. Ако в крайна сметка не ви пречат някакви останали морални догми, тайно от жена Ви започнете да ходите на риба. И да ловите там риба. Да ловите. Риба. На червеи. Ако следвате този път, ви е гарантиран макар и кратък, но пълен с ярки впечатления и изпълнен с приключения живот.

Пътят на Атила да станете Повелител на Вселената също е доста прозаичен. Не се мийте, не се бръснете и не слизайте от коня в продължение на година - и вашите близки с радост ще ви изпратят да завоювате непознати земи.

Ако вървите по класическия път, то ще се наложи да си продадете душата, смеха, окото или някоя друга важна функция на вашия организъм на някоя подозрителлна особа без юридически гаранции за резултат от сделката. Впрочем класическият вариант затова и е класически, защото е само христоматиен пример от живота на заминалите на почивка в ада, но далеч не и средство за снабдяване с така желаната глобална доминация. Бъдете по-елементарни, не търсете веднага контакт с низшите сили; те ще ви потрябват за в бъдеще. Междувременно използвайте материала, който имате подръка, тренирайте например върху пенсионери и клошари.

В следващи издания на практическото ръководство (ако не ме домързи) очаквайте: трудното детство, помощниците на злодея, външният вид, родствени връзки, транспорт, общуване с теменужките и много други.

0 коментара :

Публикуване на коментар