понеделник, април 27, 2009

Препоръчително четиво за истински мъже

В духа на някои последни постове на Bunny за пениса като враг или приятел...

Препоръчително четиво за истински мъже
Гет ит хиър енд лърн ит бай харт.

10 коментара :

Bunny каза...

Хахах, аз за размери кога съм говорила? :Р

Аспарух К. каза...

Ми то именно от размера зависи кога ти е приятел или враг :)

Bunny каза...

???

ПС: И не това беше моята теория, но... ако искаш обясни.:)

Аспарух К. каза...

Това е моята теория, не твоята. От размерите зависи и размерът на егото, съответно от това произлиза и възприятието на мъжа към този му вечен спътник :)

Bunny каза...

Ти ме навеждаш на интересни мисли... ще рече ли това, че размерът е по-важен за мъжете, от колкото за жените?

Just A Face In The Crowd каза...

Бъни, естествено, че е по-важен!
На теб може да ти стигат 15 санта, обаче мъжът ти ще го гложди, че има хиляди мъже с по-големи пениси от неговия. Дали са ти наистина достатъчни тези 15? Изглежда ли достатъчно мъжествен, когато е гол? Ами ако по-добре би те задоволил Пешо с неговите 17,5 ?!

Това е все едно да питаш дали големината на женските гърди има по-голямо значение за мъжете, или за жените. По скромните ми наблюдения повечето мъже са напълно доволни от ...
"Гърда, като една човешка длан...
Но по-голяма ти не си ми нужна"
Но не, жената ще се притеснява, че изгората й може да намира Мичето от вход "Б" по-привлекателна, щото носи чашка D. А нима наистина му харесват нейните гърди, защо зяпа порно с огромногърди жени тогава, и защо миналата сряда така ентусиазирано си говориха с Драган за готините цици на Памела?!

Хората се гледат един-друг нормално (в повечето случаи), но човек гледа сам себе си под лупа, особено предвид перфектните тела и размери, с които медиите непрекъснат ни зариват. Хорицата си набиха комплекси вече заради тия глупости.

Bunny каза...

Хахаха, обстоен мат'рял под формата на отговор!

Явно аз съм ги надраснала тия работи и чак ми се виждат смешни... Всичко е в самочувствието. Ако знаеш колко струваш и вярваш в себе си, можеш да се "продадеш" без особено значение на точните мерки и теглилки. Е иска се разбира се и малко пазарен вид да докара човек, ама... абе дълга тема...

Just A Face In The Crowd каза...

Мхм, права си, ама една овца като изблее и цялото стадо се юрва след нея - т.е., един богопомазан да каже, че без големи цици не може в тоя живот и край. В случая богопомазани са медиите като най-масовото средство за манипулация.

Аз все се надявам обаче, че поне една част надрастват тоя начин на НЕмислене след време. Статистиката май не е много окуражаваща, но ще поживеем и ще видим, нал` тъй?

Bunny каза...

Хахах, тъй, тъй!
Как да ти кажа, имам два избора - или цял живот да не се харесвам или да го надрасна! Избрала съм второто... :Р

Публикуване на коментар