събота, март 28, 2009

Ало, ЧЕЗ? Да ви *censored* и Часа на земята...

Какъв по-добър край на един чудесен съботен ден от един час без ток? Явно любимото ни електроразпределително предприятие също е решило да включи в Часа на Земята мрака и тези, които са решили да не участват във вездесъщата инициатива. Ми така де, след като Чехия председателства ЕС, защо тяхната държавна фирма да не приложи собственоръчно за софиянци идеалите, за които се бори? Искрено се надявам тези, които доброволно са си спрели лампите за час, да са щастливи от допълнителната демонстрация на солидарност, осигурена ни от Любош Павлас и компания.

Час на Земята по неволя
Майтапът настрана, защо изобщо някой си прави труда да ни убеждава да участваме в подобна кампания? Я спри на всички тока и моментално получаваш 100% участие. Като се замисля, не е зле по същия почин да спестим и водата. Приканвам "Софийска вода" предвид ремонтите, които прави в квартала, да обяви "Ден на глобалните водни ресурси" и да врътне кранчето на целия Център. Доста повече бих се радвал и "Топлофикация" да подемат почина и да се сборят с глобалното затопляне, като спрат още сега подаването на парно, но де това щастие... :)

1 коментара :

Intel каза...

Радвам се, че има ентусиасти, но работата няма да се оправи само като изгасим лампите за 1 час (а и надали са много хората, които са се включили). Ами многобройните мощтни сървъри, които въобще не се изключват?

Публикуване на коментар