сряда, март 18, 2009

Компютрите са расистки!

Компютрите са расистки
За тези, които не разбират английски:

"Компютрите са расистки, защото ги правят твърде сложни за употреба. Трябва да ги направят прости, като телевизора, за да може хората от общността да имат добра работа. Компютрите се правят от белите и китайците, а на тях не им харесва, когато ние се опитваме да постигнем повече."
Проклетото "западно общество" отива там, където му е мястото.

5 коментара :

Анонимен каза...

Някой си е поиграл с Photoshop, не може подобна простотия да бъде изтърсена от нормален човек...

Аспарух К. каза...

Принципно си прав, най-вероятно това е сатира. Само че подобна сатира без проблеми може да мине за истина предвид новини като тази за забраната на думите господин, госпожа, госпожица и други подобни, защото нарушават "равенството на половете"

nofearinc каза...

Ще искат да забранят сигурно и 'man'/'woman' в английския, предвид това, че първото значи 'мъж' и 'човек', а второто - единствено 'жена' :)

Аспарух К. каза...

О, закъснял си, мой. Това отдавна е направено - вместо chairman в политкоректното говорене се използва chair-person, вместо policeman - police officer, businessman става executive... Списъкът е достатъчно дълъг :)

Анонимен каза...

сега остава да задължат всички служителки в парламента да си направят пластична операция за махане на циците и равнопоставеността, поне на пръв поглед, ще е пълна.
на следващите избори за евродепутати пък, предимство ще имат плоски като айфон, петдесетгодишни, мустакати и брадати представителки на равнопоставеният пол.

Публикуване на коментар