неделя, април 25, 2010

Басивулканичния часовник

СПЕШНО!!! BREAKING NEWS!!! СПИРАЙТЕ МАШИНИТЕ!!!! МАМАТАСИТРАКА!!!!

А-а-а-а-пчих!
Обичният на мнозина (основно отдалеч, по обяснимо бюджетни причини) часовникар Ромен Жером не спи. Нещо повече - той кърти мощно! Буквално седмица беше достатъчна на Жером, за да реагира адекватно и да направи нов часовник в чест на доскоро пушещия Басивулкан! Как да не се гръмне човек просто от възторг и възхищение!

Никога досега с такава радост не съм гледал нов часовник. Жером хептен пък не е сред тези, които правят нещо кой знае какво напоследък. Тъй че шапка му свалям за маркетинговия гений. Евала, пич! Вярвам в теб! Атидатиебамайкатаувулкана, ти пък що замлъкна там, бе? :D

А, на всичкото отгоре циферблатът е покрит с истинска вулканична пепел от същия сладурест исландски Маматаситракакаксеказвавулкан. Особено пък трогателно изглеждат самолетчетата на стрелките.

Тъй че какво толкова, че се провали концертът на Matt Bianco? Заслужаваше си, щом в замяна на това получаваме подобен часовник. Твойталелявулканичнаеяфялайокулска, да знаеш, не ти се сърдя :)

3 коментара :

Bla каза...

Минавам, за да изкажа възмущение от блокираните коментари в следващия ти пост; подобни публикации са безсмислени без обичайния, чаровен и (понякога доста) праведно-стереотипен gender гняв.

Парфюми каза...

Еее, невероятен часовник...
Продава ли се някъде в България ?

Публикуване на коментар