вторник, февруари 17, 2009

Теслата... дръжката!

Теслата от петък 13 (въпреки че принципно не вярвам в него) все пак ме догони. Трошката, наречена Asus L4H, за проблемите си с която писах преди време, отдаде окончателно богу дух и вече няма да може да може да работи на каквото и да е друго освен на батерии до второто пришествие. Което не би ме вълнувало особено, ако в нея в момента не се намираха около 10GB филми и данни...

Епичен лаптоп провал
Та сега съм изправен пред дилемата как да измъкна това от нея. Филмите принципно могат да се дръпнат пак, така че не е болка за умиране, но... не върви някак си да връшам трошката на шефа с подобно съдържание в нея. Флашка от около 4GB е налице, така че мога да се пробвам да ги измъкна, но пък нямам DVD записвачка, а ако пиша всичко на CD-та, това ще отнеме поне 10 часа (които просто нямам). Батерията ще издържи около 40 минути, след което, ако данните не са извадени, единственият начин това да стане ще е с отвертка в ръка.

Някакви идеи, anyone?

1 коментара :

Комитата каза...

10 гигабайта е нищо. Външен твърд диск със собствено захранване трябва да свърши работа. Започни от важните неща, а филмите си записвай заглавията и трий. При добра организация ще ти стигне времето.

Публикуване на коментар