сряда, февруари 04, 2009

Перфектният способ за справяне с кризата

Открих чудесен метод да се предпазиш от всяка криза. За съжаление методът е еднократен и вече са го използвали други.

Накратко, при бреговете на Гвиана е бил открит потъналият кораб "Синият барон". Фирмата Sub Sea Research, която го е намерила, се надява да извади съкровищата в него и да задържи около 90% от тях. А това е...

....десет тона златни кюлчета, 70 тона платина, 500 килограма промишлени диаманти и 16 милиона карата (около 3200 килограма) необработени брилянти. По оценка на Sub Sea Research товарът на кораба е на цена около 2.6 милиарда британски лири (над 3.6 милиарда долара).
Как да не съжали човек, че не станах водолаз. На младини правих сайт за една тайфа водолази - безплатно, разбира се, защото тогава бях на мизерна възраст и се опитвах да градя имидж. В замяна те се пробваха да ме учат да използвам акваланг, да се гмуркам с шнорхел, да си слагам правилно маската, да прочиствам гърлото от пясъка и да се браня от пирани с помощта на джобно ножче. Е, разбира се, и да свалям момичета в открито море :)


Ако тези пичове доживеят да извадят съкровищата и да си ги поделят - и ако успеят да се изнижат оттам живи, то ще им бъде толкова дълбоко... ама толкова дълбоооооооко... тооооооолкова дълбоооооооооооко..... за курса на долара и кризата :)

0 коментара :

Публикуване на коментар