вторник, януари 27, 2009

И Nokia осраха пейзажа

Съжалявам за израза по-горе, но точно това не очаквах от финландците. Оказва се, че 100% от достъпните в момента на пазара Nokia 5800 XpressMusic имат доказан вроден конструктивен дефект - високоговорителят след известна употреба спира да работи. Недостатъкът е в контактчетата на разговорния високоговорител, а с отстраняването на този проблем (собственоръчно или в сервизен център!) гаранцията на телефона автоматично става невалидна.

Май трябва да доставят Nokia 5800 XpressMusic с поялник
Подробни инструкции за собственоръчното отстраняване на проблема можете да намерите на MyNokia.su, процедурата не е кой знае колко трудна, а тук ще откриете и видеоклипче, демонстриращо какво да направите. Вие си решавайте ще си вземете ли този телефон, тъй като противно на това, което ще ви твърдят, шансът да се сблъскате рано или късно с този проблем е практически равен на 100 процента!

Ето тази джвръчка прецаква нещата
Официално изявление по въпроса от Nokia няма, но блогът на Елдар Муртазин разкрива неприятната подробност, че финландците нямат никакви намерения да изтеглят апаратите от пазара. Така че, уважаеми, засега сте оставени да се оправяте сами. Вие си решавайте дали ви трябва такава беля на главата, лично аз ще стоя по-надалеч.

0 коментара :

Публикуване на коментар