понеделник, май 17, 2010

Вадим потайностите от килера


Шу-шу-му-шу-шушу
Уффф, вече не знам и аз как да разгребвам всичките щафети, дето сте се завтекли да ми ги предавате. Пуста отговорност :) Малко по малко, след бурните събития напоследък, като че ли ми е време да си седна на задника и да не оставям всички да ме чакат по толкова. Файлът, в който си бях отбелязал кой очаква да напиша по различни теми, вече е набъбнал до непоносимост - и колкото и да ме мързи, май е време да отговоря поне на последната провокация. Останалите - по-нататък.

И тъй, 10 тайни за моя милост (тайни, тайни, доколко пък да са тайни? аз нали ви давах преди да ме разпитвате колкото искате в Formspring?):

1. Като малък хич не се отличавах с добър музикален вкус. Като представител на поколението, живяло късния соц, си признавам, че прохождах със... Сандра (#omg!), Си Си Кеч, Modern Talking, Майкъл Джаксън и прочие. Което не ми попречи скоро да мина на Metallica, да са блажени съучениците, че ми отвориха очите ушите.

2. Бил съм безумно влюбен преди години в гаджето на най-добрия ми приятел - и той знаеше за това. И досега с него си оставаме приятели, макар и вече не толкова близки.

3. Кандидатствал съм в Музикалното училище преди първи клас, но не са ме приели. На изпита съм пял "Сладкопойна чучулига" (срам! срам!)

4. За първи път съм бил на море на 3 години, за втори път - на шест. За трети - на 29 години :D Да, научил съм се да плувам що-годе сносно едва на третия път :)

5. Мразя да нося очила, а изобщо не понасям лещи. Въпреки че имам някакви диоптри и на двете очи, гледам при всяка възможност да се оправям, без да слагам което и да е от двете.

6. Бил съм за кратко част от евангелистка църква, дори съм се занимавал с прозелитизъм. Макар че общо взето в моя случай той избиваше по-скоро на директен маркетинг. На същия принцип съм се занимавал и с продажби на timeshare туризъм :)

7. Обожавам картините на Шагал и Доминик Апия. Е, и много други, но... тези са ми особена слабост.

8. Макар да съм си правил личен web сайт през 1994 г., и макар да съм се занимавал за известно време с web дизайн от горе-долу същото време, Интернет вкъщи имам едва от 2007 г. Малко по-отрано имам мобилен телефон, но като цяло съм отчайващо консервативен към новите технологии.

9. До много късна възраст бях запазил способността си да вдигам трета октава. Гласът ми упорито отказваше да мутира, и редовно си тананиках без усилие Марая Кери и Лара Фабиан. Сега съм поспаднал, като цяло, но още имам едни такива напъни да припявам по навик на подобни парчета. Често - ужасно фалшиво :D

10. Тайна страст ми е експериментирането с дизайн на шрифтове. Засега не съм създал нищо, което да си заслужава да бъде пускано в публичен достъп, но кой знае? Иска ми се някой ден след мен да остане нещо добре изпипано, естетично и достатъчно уникално, макар че надали някога ще си изкарвам хляба с това :)

Сега май е време да си подбера жертвите. Като се има предвид колко малко време напоследък ми остава за четене на блогове - нищо чудно някои от тях вече да са им подхвърлили същото предизвикателство. Ако е така - не се сърдете на завеяния колега по перо :)

Я да видим... iffi отдавна май не е писала (язък за което). Не мога да устоя и на изкушението да накарам Диди да "изрусее" пак :) Любопитно ми е какви ли са тайните на Sky Mender, и естествено не бих възразил да науча какво потайно таи Гери.

5 коментара :

Събина каза...

Абе накратко и ти не си уред :Р Не съжалявам, че те поканих! За мен щафетите са добър повод да поддържам блоговете на разни хора живи. :)

Lita каза...

ох, с тази щафетите ми стават вече три, и още не съм писала никоя, дори на чернова ;)

хах, интресна десетица - това с диоптрите ме изненада :)

Диди каза...

Oх, аз съм в процес на писане за момента. Явно ще се наложи да публикувам :)

sky_mender каза...

Не беше ли пускал веднъж тук твой прото-шрифт?

Благодаря за "отстрелването", ще се изложа качествено :).

Lita каза...

ахам, и аз помня един прото-шрифт ;)

Публикуване на коментар