сряда, април 04, 2012

Копулативни вокализации


Ако някой не е разбрал, постът на тема празници не беше по повод "8 март е тъпня", а на тема "заслужавате повече, скъпи жени!".

Само че какво ще ви даде това?


В един женски форум четох публикация на тема "съседите по време на секс шумят колкото може повече". И си спомних един материал по същата тема в лебджезве.

И по една случайност аз имам какво да кажа по тази тема. По време на секс жената трябва да вика, гаранция на 100%. И да не мисли за съседите. Защото жена, която мисли по време на секс, е лоша жена, гонете я от къщи с метлата. Или вземете боядисайте най-накрая тоя таван.

Ако правите всичко както трябва (което е маловероятно), а на жената никой не й е съсипал половото възпитание, у нея се проявява желание веднага да ви съобщи за това. Защо й се проявява, е очевидно: жените обичат да си казват. За тях е адски важно да ви споделят това, което се случва с тях в момента.

При това се включват предречевите механизми на комуникация ("викове и стонове"), като по-древни и по-подходящи за ситуацията — все пак приматите се чукат доооооста по-отрано, отколкото се е появила членоразделната реч.

Така че ако жената вика в леглото, то тя, естествено, fucks like an animal.

И това, логично, е нещо добро. Един вид, провървяло ви е.

Остава въпросът — а какво да правят тези, които не могат да стенат? Възпитанието примерно не им позволява. Или въобще, "не им се получава от само себе си". Да го правят ли специално?

Естествено, че да.

Да стенат, да имитират оргазми, да обсъждат мъжа в женски форуми и прочие неща, които жените обикновено правят.

Закъде сме иначе без това :)

1 коментара :

почивка бали каза...

Напълно съм съгласна с написаното. За жалост много жени са "сексуално осакатени" със страшно много страхове и предразсъдъци...

Публикуване на коментар