понеделник, март 09, 2009

И други се излагат на Евровизия

Не искам да оправдавам Краси 'Човекът-писък' Аврамов, чието изпълнение почти единодушно беше определено от мнозина като позор. Просто искам да ви запозная с гениалните достижения на домакините на конкурса - първо победителката в зрителския вот Анастасия Приходко, която ще представя Русия, а след нея смятаната за фаворит Алекса. Както се казва, без коментар :)




Не знам какво смятате за тези "шедьоври", но изведнъж "Илюзията" на човека-писък започва да ми звучи мащабно и епично, почти като Деветата симфония :)

Ако имате някакви впечатления от видяното, не се колебайте да ги споделите отдолу.

5 коментара :

Анонимен каза...

Втората яко ме кефи, особено играта с пръстчето върху микрофона :)

Анонимен каза...

Хахаха, да, това пръстче влиза много забавно - обзалагам се, че зевзеците са гласували именно заради него :D

После защо хората се чудят, като не мога да им отговоря с прости думи на въпроса: 'защо не участвате в Евровизия'... Самият въпрос е несериозен и абсурден :)

Понеже не съм гледал самия конкурс (не издържам изобщо), пуснах си някакво резюме от vbox7. Усетих, че си тананикам парчето на Поли дори след клипа, което означава, че има потенциал за шлагер. По принцип обаче. Иначе почти всички парчета са типичен US поп или денс...

Анонимен каза...

Втората борави с микрофона, като с да не казвам какво... ше се сетите! Ох, тия трепкащи пръсти! Тик - к'во да правиш!
Русия явно и тях ги тресе чалгата...

А днес хванах случайно интервю на Краси Аврамов по БНТ. Не питай защо съм гледала БНТ - имитирах четене за изпит... питаха го какво дамско бельо предпочита да носят жените. Той каза: Ама защо ме питате такива неща? Питайте ме за изкуство, за музика... какви са тия неща!

Няма общо с темата, просто реших да споделя! хахаха

Анонимен каза...

Щях и аз за крайниците на тази Алекса нещо да кажа, ама виждам вече са ме изпреварили :)

Анонимен каза...

И двете пеят феноменално :D.

Публикуване на коментар